Rakel scoret årets fineste mål i Toppserien

Vant avstemmingen klart.

Dette maleriet er premien til Rakel Engesvik for at hennes scoring ble stemt frem som årets fineste på øverste nivå i Norge.  Foto: NFF

Sport

En jury med landslagssjef Martin Sjögren, Linda Berntsen fra Serieforeningen for kvinnefotball og Ragnar Slettestøl fra Trondheims-Ørn valgte på bakgrunn av kåringer fra hver runde i Toppserien i 2017 ut fem kandidater til årets mål blant kvinner i Norge.

Rakel Engesvik like før hun fyrer av kanonen på Nadderud stadion.  Foto: Skjermdump

Så ble det avstemming, og der var det ingen tvil om at verdalskvinnen Rakel Engesvik, som spiller for Trondheims-Ørn, ble vinner. Hennes 1-0-scoring for den trønderske fotballstorheten borte mot Stabæk i høst fikk over halvparten av stemmene, nærmere bestemt 53,6 prosent. Nærmest var Tamenka Butt, som laget et fint 3-0-mål for Klepp mot Medkila i vår.

Kandidatene som kjempet om å bli Årets blinkskudd kan du se på NFFs side.