Nok en spiller forlater Levanger

Også han går til Hødd.

Ferdig Joachim Osvold er klar for Hødd.  Foto: Tor Ole Ree

Sport

LFK ønsker seg RBK-back

19-åring fra Stjørdal på listen over spillere Levanger FK vil sikre seg.

Erik Tønne drar til rivalen

Årets LFK-kaptein tar steget opp i eliteserien igjen.

Fra før av har også Joakim Wrele, Erik Tønne, Bent Sørmo, Kim Robert Nyborg og Marcus Astvald forlatt klubben. I tillegg har Emil Ødegaard reist hjem til Lillestrøm etter endt lån. Nå forlater nok en spiller Levanger, og denne gangen er det Joachim Osvold.

Det skriver Sunnmørsposten.

Kort opphold

I sommer kom Osvold til Levanger fra Bodø/Glimt. Han spilte for hvittrøyene i høst, men allerede nå drar han bort fra Levanger.

Det skal sies at han aldri var en suksess på Moan. Han fikk totalt 13 kamper, og scoret kun to mål. Osvold spilte i all hovedsak spiss for LFK. Innherred gav han en treer på børsen.

Går gratis

Levanger får null kroner inn etter at Osvold skrev under for Hødd nå i romjula. Han hadde kun kontrakt ut året med Levanger, og føyer seg inn i rekken av spillere som drar gratis fra klubben.

Osvold er den andre LFK-spilleren som skriver under for Hødd nå etter sesongen. Fra før av er Joakim Wrele klar for klubben.

Få forsterkninger

Inn dørene på Moan har Andreas Peterson og Håvard Lorentsen kommet. I tillegg har LFK forlenget låneavtalen med Julian Faye Lund fra Rosenborg. Ellers så har Robert Stene forlenget kontrakten sin nylig.

To juniorspillere ble tatt opp i A-stallen for en stund tilbake, og disse er Heike Lie Konradsen og Andreas Hegdahl Gundersen.

Flere spillere er på utgående kontrakter, og LFK forhandler med flere av disse. Ola Rygg, Vegard Voll og Per Verner Rønning er blant spillerne som har en usikker LFK-fremtid.

Det er enn så lenge få forsterkninger som har signert for Levanger. De nærmeste månedene vil det imidlertid komme bekreftelser, og spesielt etter at klubbene i Eliteserien, samt de med mest ressurser i OBOS-ligaen, er ferdig handlet.