Sang bursdagssang for den største ildsjelen

«Uten ham hadde det neppe vært noen klubb.»

Steinar Bergsmo hylles av sine egne under treningen i Steinkjerhallen på fjorårets nest siste dag, noen dager etter at han fylte 70 år. Bak fra venstre Olianne Holme, Erle Musum Lyng, Fredrik Vehus Skjerve, Martin Vehus Skjerve, Vidar Skjerve, Vegard Sellæg Brenne (trener) og Roland Van Tillaar trener (trener), Foran fra venstre Anne Eline Vehus Skjerve, Sigrid Vehus Skjerve, jubilanten Steinar Bergsmo, Ann-Sissel Vehus Skjerve, Hilde Mari Musum Lyng og Olav Dybdal-Holthe.  Foto: Leif Arne Holme

Sport

Tredje juledag, 27. desember, fylte Steinar Bergsmo 70 år. Han er en ekte ildsjel i Verdal friidrettsklubb.

– Uten ham tror jeg ikke det hadde vært noen friidrettsklubb i Verdal i dag, fastslo Stian Stensland i sin gratulasjonshilsen til jubilanten.

All slags innsats

Stian Stensland sier at i alle de år han kan huske, så har Bergsmo stått på med organisering av lag, vært på treninger, hatt verv som styremedlem, kjørt rundt omkring og også instruert og ledet treninger i friidrettsklubben.

Gratulasjonene strømmet etter hvert på fra friidrettsmiljøet og andre.

Steinar Bergsmo er også kjent som en stor bidragsyter i Leirådal teaterlag.

Sang for ham

Fra sine «egne» i Verdal friidrettsklubb vanket det både gave, kake og bursdagssang under treningen i Steinkjerhallen sjette juledag.

– Han er vår «Grand old man». Steinar har vært en stor bidragsyter i Verdal friidrettsklubb siden 1990. Men mange andre har kommet og gått i klubben, har Steinar vært til stede på mange arenaer i alle år, oppsummerer Hilde Mari Lyng.

Steinar Bergsmo fikk Verdalsprisen i 2008.  Foto: Faksimile fra Innherreds Folkeblad Verdalingen