Imponerte på årets første norgescup

Flere gull til utøvere fra Levanger judoklubb.
Sport

- Vi er meget godt fornøyd med alle våre utøvere i årets første norgescup i judo. Som vanlig tøffe og tette kamper hvor det gjelder å stå på til kampen er avgjort. Vår ferske landslagsutøver Sander Næssan innfridde med gull i sin klasse -60 kg U18, etter å ha slått ut en antatt storfavoritt fra Stavanger, skriver trener Lars Erik Bjørås i en mail til Innherred.

Norgescupen i judo gikk av stabelen lørdag 17. februar i Kongsberg. Levanger judoklubb stilte med flere utøvere, som gjorde en solid prestasjon i konkurransen.

- Bra start

I tillegg til Sander Næssan tok Elise Bjørås gull i vektklassen -52 kg både i U15 og U18. Emil Westum tok gull i klasse - 55 kg U15 og Oliver Sand kapret sølvmedaljen i samme klasse. Emmeli Ertzaas, som er førsteårs U18-utøver, kjempet til seg sølv i klasse -63 kg i både U18 og U21. Ragnhild Holbø kapret også sølv i klasse -52 kg U21.

- Norgescupen 2018 har startet godt for Levanger judoklubb. Nå gleder vi oss til neste helg hvor vi arrangerer treningssamling med OL-medaljør Anaysi Hernandez fra Cuba. Samlingen foregår i vår egen judohall, skriver Bjørås.

Bjørås opplyser at det i årets første norgescup ble utlevert premier for norgescupen sammenlagt fra året før.

- Levanger judoklubb ble totalt norges tredje beste klubb i 2017. Følgende resultater sammenlagt for 2017 : Elise Bjørås og Sander Næssan tok førsteplass i sine klasser samt at de vant sammenlagt uansett vekt for jenter og gutter i U15. Begge mottok ett stipend fra Norges Judoforbund i tilegg til premier, skriver han.