Lørdag ettermiddag gjestet Levanger FK kunstgresset på Kristiansund Stadion for en vennskapelig fight mot eliteseriemotstand. På den andre siden av banen sto det blant annet to kjenninger i Bent Sørmo og Bendik Bye.

De første minuttene av kampen var preget av rot fra begge lag og ble av den mer tamme sorten. Etter 14 minutter tok Kristiansund ledelsen 1-0 etter en sikker avslutning innenfor 16-meteren fra Liridon Kalludra.

Levanger klarte å arbeide seg frem til noen halvsjanser, men fikk ingen gode avslutninger mot målet den første omgangen.

Banespillet bar sterkt preg av den kraftige vinden i første omgang. Kristiansund dominerte likevel store deler av omgangen og kunne dermed gå i garderoben med en fortjent ledelse 1-0.

Etter sidebytte startet Levanger med noe friskere takter og styrte store deler av åpningen av siste halvdel. Kristiansund tok etter hvert mer over og klarte å etablere spill som førte til store sjanser.

På tross av flere gode sjanser for Levanger FK i andre omgang ble det ikke uttelling. Heller ikke Kristiansund sine menn klarte å putte ballen i nota de siste førtifem selv om gigantsjansene absolutt var tilstede.

Kampen ebbet dermed ut til 1-0, som er et godkjent resultat for Levanger mot et lag som på papiret er sterkere motstand.