– Faye og jeg sitter i framme og hører på «Foppall». I baksetet ligger Igoh med hodetelefoner og hører på noe afrikanske greier. Høyt er det i hvert fall.

Robert Stene ler litt av trioen som nesten daglig pendler mellom Trondheim og Levanger.

De må jo få tiden til å gå. Da blir det podkast for gutta i framsetet, mens nykomlingen fra Nigeria har sin egen musikk i baksetet.

Erik Tønne er borte fra bilen, og Robert må nok ærlig innrømme at han savner kompisen.

– Vi kjente ikke hverandre så godt fra før, men gjennom året i Levanger så ble vi gode venner. Kontakten i dag er god, og det er med litt blandede følelser jeg ser hvor godt Erik og Ranheim har gjort det så langt.

For LFK-spissen legger ikke skjul på at han gjerne skulle vært med på Ranheim-eventyret. Han har tross alt spilt i klubben i mange år, og hadde gjerne avsluttet en lang karriere med spill i Eliteserien.

Samtidig trives han godt i LFK, selv om alt ikke har gått helt på skinner så langt i sesongen.

Stene legger ikke skjul på at samhandlingen offensivt ikke har vært som ønsket. Det har heller ikke gjort det enklere gjennom at det kom inn flere nye spillere ganske sent, og derfor har man ikke fått øvd så mye sammen som ønskelig.

– Vi jobber med dette på hver trening. Jeg har vært med så lenge i gamet at dette kommer. Vi må bare være litt tålmodig.

Så langt har LFK brukt fire ulike kantspillere på de to første kampene, så det forteller vel at Roger Naustan fortsatt er på leting etter hvem som kan fylle rollene best.

Lengre skadeopphold

Andreas Peterson slo opp strekkskaden for et par dager siden, og Stene tror ikke svensken blir med til Sandnes. Dermed kan mye tyde på at nykomlingene Ermal Hajdari og Solomon Duah kan bli de to som skal sørge for at Robert Stene får de rette innleggene å jobbe med.

Tilbakevendte Andreas Peterson har ikke fått det comebacket han ønsket seg i LFK-trøya. Nå tyder det meste på at svensken mister både Sandnes Ulf- og Strømmen-kampen. Foto: Erlend Aune

For det har ikke løsnet enda for OBOS-ligaens mestscorende gjennom tidende, men som han sier:

– Jeg hadde bare ett mål på de sju første kampene i fjor, så jeg stresser ikke.

Og det kan vi være enig med han i. I fjor ga ikke 35-åringen seg før det sto totalt 15 nettkjenninger i målprotokollen.

Robert har for øvrig blitt kollega med Vegard Voll også utenfor banen. I desember sluttet han som markedsmedarbeider i Trondheim Symfoniorkester for å begynne som selger i Trondheim for Macron – sportsutstyret han selv bruker til daglig på Moan.

Søndag går altså turen til Sandnes og en vanskelig bortekamp på en sannsynligvis vårlig og ujevn gressmatte.

Sandnes Ulf har hatt en turbulent vinter. Det var lenge i tvil om Bengt Sæternes fikk fortsette som trener. I tillegg har rogalendingene også hatt store utskiftninger i spillerstallen.

Likevel har de lysblå hatt en fin start på sesongen. De står med full pott og topper tabellen.

Derfor er Robert Stene fornøyd med at klubben klarte å erstatte Espen Berger, da han forsvant til Start på overgangsvinduets siste dag.

– Det lovet virkelig godt det Igoh viste mot Aalesund, så jeg håper virkelig at han fortsetter i samme sporet.

Så får søndagskvelden vise om Robert Stene får gode innlegg som kan bankes i nota bak Sandnes Ulf sin splitter nye keeper.

Fjorårets LSK-keeper, Arnold Origi, prøvde å få seg kontrakt i England, men mislyktes. Nå har han signert en toårskontrakt med Sandnes Ulf.

Hva passer vel bedre enn å score sesongens første mål mot han Robert Stene? Det er på tide å starte ferden mot de 15.