Rosenborg-utleide Igoh Ogbu har gjort et godt inntrykk i LFK-trøya etter at han kom inn på overgangsvinduets siste dag.

Nigerianeren måtte forlate banen mot Sandnes Ulf i forrige serierunde, og nå viser det seg at midtstopperen er uaktuell mot Strømmen i morgen.

– Det er en strekklignende skade. Vi vet ikke eksakt hvor lenge han blir ute, men har blir ikke med til Østlandet i hvert fall, sier assistenttrener Egil Larsen.

Nessebyggen Larsen har etter hvert fått en sentral rolle i LFK. Han gikk godt i tospann med Magnus Powell i fjor, og det virker ikke som samarbeidet heller er noe dårligere med årets hovedtrener.

TV-kamp

Søndag morgen setter altså LFK kursen mot Gardermoen og kamp mot Strømmen.

Kampstart er faktisk så tidlig som klokka 15, og LFK får æren av å ha TV-ruta for seg selv på hovedkanalen til Eurosport.

Kampen kan jo også være et godt vorspiel, i og med at Rosenborg–Start går på samme kanal klokka 18.

Der tyder for øvrig mye på at Espen Berger kan få sin seriedebut for Start, etter at sørlendingene tapte hele 1–6 for Vålerenga i forrige runde.

Gamleklubben kunne nok sikkert tenkt seg Berger denne helgen i og med at Igoh er ute, men må nå trenerapparatet finne andre løsninger uten

sin tidligere kaptein.

Anvendelige Viktor Ljung spilte i midtforsvaret i cupkampen mot Byåsen. Nå får han nok fornyet tillit mot Strømmen, i og med Igoh er ute med skade. Foto: Erlend Aune.

Rokeringer

Mye tyder på at Viktor Ljung går inn ved siden av Tom Erik Nordberg i midtforsvaret.

Hampus Holmgren fortsetter på høyrebacken, og Larsen forteller at fredagens trening avgjør hvem som tar plass på motsatt side.

Andreas Peterson er fortsatt ikke tilgjengelig, mens Solomon Duah er friskmeldt og blir med troppen sørover.

Egil Larsen er for øvrig fornøyd med hvordan spillerne gjennomførte første runde i cupen mot Byåsen.

– Både Rosenborg og Ranheim slet i sine kamper. De første rundene i cupen er alltid vanskelig. Alt handler bare om å komme seg videre, så alt i alt er vi fornøyd med hvordan guttene løste oppgaven.

Men nå handler det om kjærkomne poeng i serien. Egil Larsen er trygg på at det løsner snart, og sier at hele laget tar med seg godfølelsen de fikk mot Sandnes Ulf i det kommende tette kampprogrammet.

Troppen

LFK melder at følgende spillere er med i troppen mot Strømmen:

Julian Faye Lund, Jonatan Byttingsvik, Viktor Ljung, Håvard Lorentsen, Hampus Holmgren, Pål Aamodt, Jo Sondre Aas, Adria Mateo Lopez, Tom Erik Nordberg, Horenus Taddese, Ermal Hajdari, Vegard Voll, Robert Stene, Solomon Duah, Andreas Wrele og Andreas Lykke Strand.