Starten på sesongen har ikke vært all verden for Sandefjord, som bare har slått Start (4-1 på bortebane) til nå. Foruten braktapet mot Molde (0-5) i serieåpningen, har de to uavgjorte kamper hjemme mot Stabæk og Kristiansund, hjemmetap mot Ranheim (1-2) og sist helg tap hele 1-4 borte mot Tromsø, noe som også var pauseresultatet.

Mandag kveld ble det kjent at Magnus Powell blir løst fra trenerkontrakten med Sandefjord

Var kritisk - måtte gå

I tillegg er det ikke bare fryd og gammen internt heller. I forrige uke måtte markedssjef Berenike Wulfsberg slutte i klubben, etter at hun var kritisk (SB+) til ansettelsesprosessen for ny trener.

– Jeg mener det ligger under mitt ansvarsområde å kunne stille spørsmål ved slike ting, men det mente ikke SF-ledelsen og sa meg opp, sa Wulfsberg til Sandefjords Blad.

Hørte ingenting

Nå har lokalavisa i Sandefjord fulgt opp saken (+), og erfarer at den «grundige prosessen» SF-ledelsen snakket om da Magnus Powell ble presentert verken innbefattet samtaler med det eksisterende trenerapparatet i klubben, eller personer på ledernivå i Magnus Powells tidligere klubber.

– Jeg fikk aldri noen henvendelse om referanseuttalelse på Magnus Powell, sier Hroar Stjernen til Sandefjords Blad. Heller ikke sportssjef Andreas Holmberg ble kontaktet.

– At de ikke kontaktet oss vil jeg ikke ha noen formening om, men vi gjør oss noen tanker, sier en kortfattet Stjernen til avisa.

– Beste kandidaten

Heller ikke i Eigersund, klubben Powell trente før han ble LFK-trener, hørte verken daglig leder eller styreformann noe fra Sandefjord før han ble presentert som klubbens nye trener i januar i år.