Torsdag 3. mai holder Stiklestad IL sitt årsmøte i klubbhuset i Blommen skisenter.

Der skal det som vanlig velges en leder og et styre. Men kun en uke før årsmøtet har ingen sagt seg villig til å ta på seg hovedansvaret.

Krav fra forbundet

– Uten et fungerende styre og en ansvarlig leder vil ikke idrettslaget tilfredsstille kravet til medlemskap i Norges Idrettsforbund. Uten medlemskap der kan laget heller ikke være medlem i noe særforbund, og lagets medlemmer kan ikke delta i konkurranser organisert av idretten, poengterer Ida Kirkholt Myhre i en nyhetsmelding Stiklestad IL la ut på sin hjemmeside onsdag.

Årsmøtet kan bestemme størrelsen på styret, men det må minimum ha leder, nestleder, styremedlem og varamedlem.

– For en kortere periode kan et idrettslag drives uten et fulltallig styre, men ikke uten en ansvarlig leder. Derfor er vi helt avhengig av at noen stiller opp for at barna i Stiklestad krets fortsatt skal ha et idrettstilbud, fremhever hun.

Aktivt lag

Skulle årsmøte komme og det ikke foreligge kandidater, vil konsekvensen være avvikling av all aktivitet i idrettslaget, som det siste året blant annet har jobbet hardt med utvikling av et topp moderne ski- og skiskytteranlegg i Blommen.

Det håper Ida Kirkholt Myhre at årsmøtet for all del unngår, og ber mulige kandidater melde seg på telefon 984 72 554 snarest.