Det var i 5. divisjonskampen mellom Vinne og Nessegutten på Coop-banen i Verdal onsdag kveld dramaet utspant seg.

Hørte et smell

Vinne-spiller Åge Marius Christiansen løsnet et skudd som slett ikke traff innenfor stengene til Nessegutten-keeper Andreas Ørsleie, men derimot føk langt over og ut på bilvegen som går bak målet.

Nessegutten-keeper Andreas Ørsleie så skuddet gå langt over, og hørte et smell bak seg.

Der traff den frontruta på en bil, som stanset - og bak kom en annen bil som ikke fikk det med seg og smalt inn i bakenden på bilen foran.

– Jeg så ikke sammenstøtet selv, men hørte smellet, forteller Ørsleie til Innherred. Det som skjedde etterpå fikk han imidlertid med seg. Bilen som kjørte inni den andre, kjørte raskt fra stedet uten å ta kontakt med føreren av bilen foran.

– Han som ble stående igjen ble nok forfjamset, slik vi ute på banen også ble. Dommeren kauket i retning bilene: – Koss e det du kjøre da!?! Bilen som ble påkjørt ble stående igjen en liten stund, før den også dro avgårde, sier Ørsleie.

Kjempebom

Vinne-spiller Åge Marius Christiansen forteller til Innherred at han fikk ballen på sju-åtte meters hold etter et innlegg fra siden, og bare skulle sette ballen i mål.

– Jeg tenkte å legge ballen tilbake i hjørnet på siden den kom fra, men det var mye vind og en uvant ball for meg, så jeg traff ikke helt, smiler han.

Christiansen mener at bilen som ble påkjørt etter hvert kjørte i samme retning som den andre, og lurer på om de eventuelt kjente hverandre, uten at han kan si noe sikkert om det.

Ikke meldt til politiet

Innherred har vært i kontakt med politiet i Trøndelag torsdag morgen, men de har ikke fått inn noen melding om påkjørsel og forsvinning etterpå.

Ørsleie mener at det var en mørk bil som ble påkjørt, mens bilen som kom bak og etterpå stakk av var en Mercedes-liknende bil som var beige i fargen.

Vinne-spiss Åge Marius Christiansen traff ikke mål, men frontruta på en bil.

Dramatikken var ikke helt over selv om kampen fortsatte etter bilkollisjonen heller. Kampen som egentlig skulle starte klokken halv ni på kvelden ble en del forsinket fordi Vinne-spillerne var sene ut fra garderoben til kampen.

Flomlyset forsvant

Simon Kløvjan hadde ordnet 1-0 til Vinne fra straffemerket rett før pause, og åtte minutter før slutt ble det 2-0 ved Lars Mathisen etter et gjennomspill i bakrom. Så slukket flomlyset over banen på grunn av tidsinnstillingen. Dermed måtte resten av kampen flyttes til hovedbanen på Verdal stadion, Coop Arena.

På den andre banen scoret Martin Gjedrem Lund nok et mål for Vinne langt inn i overtiden, slik at sluttresultatet ble 3-0.

– Det var ingen typisk 3-0-kamp, fastslår Nessegutten-keeper Andreas Ørsleie.

Men så var det jo ingen vanlig fotballkamp heller.