LFKs G19-lag møtte Sverresborg på bortebane i den andre ordinære cuprunden torsdag kveld.

Resultatet ble 3-0 til Levanger, etter at stillingen var 1-0 til pause.

Andreas Hegdahl Gundersen scoret det første målet etter ti minutters spill. Heike Lie Konradsen doblet ledelsen et kvarter ut i andre omgang, før Andreas Hegdahl Gundersen ble tomålsscorer da han fastsatte sluttresultatet til 3-0 med et kvarter igjen av kampen.

LFK stilte følgende lag: Erlend Johnsen Voll, Vegard Kaalen Sandnes, Mats Risto Kippe, Håkon Nøst Kippe, Håkon Nøst Skauge, Jonathan Lein Valberg, Sander Munkeby Sundnes, Martin Vamnes Enge, Horenus Taddese, Adrian Steinfjell, Heike Lie Konradsen og Andreas Hegdahl Gundersen. Innbyttere var Elias Holmlimo, Eirik Sorger Olsen, Per Kristian Sandvik Tagseth, Fredrik Norøy, Sylvester Beah, Isak Lie Konradsen og Børge Nonstad.

Lagene som er igjen fra Midt-Norge er Hødd, Aalesund, Molde, Ranheim, RBK og Levanger, og det spørs nok om ikke NFF setter opp i hvert fall en ren nordvestlandskamp og en ren trønderkamp.