Neste runde er klar

Levangers G19-lag slipper Rosenborg i NMs tredje runde, men må ut på tur.

Heike Lie Konradsen, Andreas Hegdahl Gundersen og resten av LFK-juniorene må ta turen til Sunnmøre i august for å spille NM-kamp. 

Sport

Før helgen en gang ble kampene i 3. runde i cupen for junior, Telenor cup, satt opp av Norges fotballforbund.

Kampdato er i utgangspunktet 16. august, men lagene kan bli enige om å møtes på et tidligere tidspunkt.

Levanger er satt opp med bortekamp mot Aalesund. Rosenborg fikk tur til Ulsteinvik og kamp mot Hødd, mens det siste trønderlaget som er igjen, Ranheim, fikk hjemmekamp mot Bodø/Glimt.

Varierende i serien

Aafk slo Kristiansund 3-2 på bortebane sist runde, da LFK-juniorene slo Sverresborg 3-0, også det på bortebane.

Scoret to da LFKs juniorer avanserte

Nå blir det trolig langt tøffere motstand i neste runde.

Nå blir det likevel ny bortekamp for LFK, men skulle de klare å slå Aalesund venter nok hjemmekamp i 4. runde, som blir åttedelsfinale.

Levanger spiller til daglig i eliteserien for junior i Trøndelag, og ligger midt på tabellen der Rosenborg så langt har vært ganske suverene med ni strake seire og 41-3 i målforskjell. Ranheim og Verdal følger på plassene bak.

Aafk-juniorer i 4. divisjon

Nå har resultatene i juniorserien naturligvis litt med hvilke spillere lagene til en hver tid velger å bruke, men hvis trener Jo-Geir Eklo får fri tilgang på spillere til cupkampen bør de vel ha greie muligheter til å ta seg forbi nok et hinder.

Aafk har ikke noe G19-lag i seriespill, de brukes istedet i 4. divisjon, hvor rekruttlaget leder sin avdeling med 19 poeng etter åtte kamper.

Verdal mot Trondheims-Ørn

Blant jentene er det Verdal som er videre til tredje runde i NM for junior.

Avanserte i cupen etter dramatisk kamp

Det hele ble avgjort i ekstraomgangene.

De vant 2-1 borte mot Bossmo og Ytteren i sist runde, men får knalltøff motstand i form av Trondheims-Ørn i neste kamp, som spilles 27. juni klokken 17.00 på Coop Arena.