Fikk inn over 100.000 kroner på gratiskamp

Kampen mellom Verdal og RBK2 ble en suksess på alle måter.

Sol, bra med folk og tre poeng gjorde susen for Verdal på lørdag. Carl Frode Utler ble matchvinner.  Foto: Magnus Strand

Sport

Verdal IL kan i dag endelig oppsummere resultatet av lørdagens Blått hjerte-kamp. Det er Verdals navn på konseptet der privatpersoner og næringsliv gir et kronebeløp for hver som kommer innom portene i løpet av et gratis arrangement med A-lagskamp som hovedingrediens.

Kampreferat og bildegalleri:

Superinnbytter Utler avgjorde på overtid mot Rosenborg

Verdal vant fullt fortjent mot Rosenborg.

Verdals A-lag vartet opp med en velspilt og spennende forestilling mot de nest beste i Rosenborg, som kulminerte med Carl Frode Utlers avgjørende scoring på overtid til 2-1-seier.

Mange takk

Telleverket viste at 485 personer var innom stadion i løpet av forkampene og hovedkampen. På forhånd hadde en rekke ulike aktører forpliktet seg til å gi til sammen 208 kroner til A-lagskassa.

208 x 485 = 100.880

Det er det samlede beløpet som A-laget nå kommer til å sende ut faktura på til giverne.

– Vi vil takke alle som møtte opp, giverne, sponorene våre, G10-spillerne til Vinne og Nessegutten, Kim Ove Riksvold og Jonas Svensson (som begge donerte skjorte fra sine klubber, og Svensson var også pengegiver) og andre støttespillere, fremhever laget i en Facebook-post tirsdag ettermiddag.

AZ på Sprek

Været var topp på lørdag, og det aller viktigste var tre poeng mot serielederen før kampen.

Vinneren av måltipset ble Tormod Sund, som fikk ei signert Ranheim-skjorte.

Den signerte AZ Alkmaar-trøya som Jonas Svensson ordnet med havner nok på veggen i Sprek Treningssenter, som ble trukket ut som vinner blant alle kronestøttebidragene.

P.S. I fjor høst fikk Verdal inn nesten 160.000 kroner på samme stunt. Men det var første gang, og man kunne kanskje ikke regne med at fjorårets givere ga riktig like mye på nytt under et år senere. Men seier - mot det som da allerede var serievinneren, Stjørdals-Blink - ble det da også. Og det er jo en fin tradisjon å ta med seg videre.

Meget pent beløp i kassa etter fotballfesten

Verdals A-lag fikk alt hva de ønsket med Blått hjerte-stuntet sitt. Seier mot serievinneren og over 500 innom portene i løpet av arrangementet.