I ettermiddag gikk Verdals herrelag ut på banen klar for en tøff batalje mot det sterke formlaget Melhus på motsatt banehalvdel. Nå ligger Verdal kun ett fattig poeng bak Byåsen som i dag tapte 1-3 mot Brumunddal.

Jobbet seg til seier

Verdal-trener Nils Petter Austad forteller at kampen startet jevnt mellom de to lagene. Ved halvtid kunne Melhus nok sies å ha hatt de to største sjansene, men lagene gikk inn i garderoben på stillingen 0-0.

Utover i omgangen tok Verdal mer og mer over. Etterhvert kunne jubelen slippes løs for Verdal, da Hans Kristian Nordvoll fikk hull på byllen. Sluttresultatet ble 0-1 til Verdal etter flere gode sjanser.

Det ser lyst ut

Innherred tok en prat med en fornøy Austad like etter kamp.

- I dag viser vi at kollektivet vårt er sterkt. Alle jobbet godt i dag!, sier Austad.

Han synes det er vanskelig å trekke frem enkeltspillere i dag, men vil likevel berømme sin sisteskanse.

- I dag har vi en 18 år gammel keeper (Kristian Melting) som viser seg som en svært rutinert og voksen sisteskanse på tross av alderen, mener Austad.

Verdaltreneren er svært fornøyd med situasjonen de nå har kommet i.

- Vi er selvfølgelig veldig godt fornøyd med å være så nærme tabelltopp. De siste kampene har vi spilt svært god fotball, så dette har vi stor tro på at vil bli svært bra i tiden fremover, sier en stolt Austad.

Neste kamp for Verdals herrelag er en hjemmekamp mot Kolstad. Det gjenstår å se om tabelltoppen blir et faktum, men denne utgaven av Verdal IL- Herrer er for tiden uslåelig.