Powell-fotball

Etter en svært svak sesong hittil, så valgte Roger Naustan og hans trenerteam og gjøre noen svært oppsiktsvekkende endringer til kampen.

De gikk bort fra 4-3-3, og tilbake til 4-4-2 og Powell-fotball. Det viste seg å være en lite imponerende avgjørelse. Nok en gang skulle LFK være for svake, og det taktiske grepet med en ganske så radikal formasjonsendring funket ikke.

Mjøndalen brukte kun seks minutter på å score kampens første mål. Quint Jansen stusset ballen til William Sell, som avsluttet i målet bak en utspilt Julian Faye Lund.

Drøye 25 minutter senere doblet gjestene ledelsen. Mahmoud Eid avsluttet et bra angrep, og sørget for at det sto 0-2 på resultattavla.

Det var også pauseresultatet.

Nytt tap

Mjøndalen kontrollerte andreomgangen. De la seg mer defensivt, og satset på overgangsmuligheter og dødballer. Det viste seg å være et godt taktisk valg av Vegard Hansen og hans team.

Etter 65 minutter kom kampens tredje scoring. Quint Jansen stanget ballen i mål etter et hjørnespark.

Levanger evnet ikke å komme tilbake i kampen, og hadde lite å stille opp med.

Da sluttsignalet lød var stillingen fortsatt 0-4, og LFK gikk på nok et tap.

Neste kamp er borte mot Åsane søndag 24. juni. Kampen kan følges direkte på innherred.no.

Slik spilte lagene:

Levanger XI: Julian Faye Lund; Hampus Holmgren (Pål Aamodt 87'), Andreas Wrele, Tom Erik Nordberg, Viktor Ljung (Håvard Lorentsen 49'); Andreas Peterson, Adria Mateo Lopez, Igoh Ogbu, Horenus Taddese (Vegard Voll 64'); Robert Stene, Jo Sondre Aas.

Mjøndalen XI: Lukas Jonsson; William Sell, Sondre Johansen, Quint Jansen, Vetle Dragsnes; Ylldren Ibrahimaj, Christian Gauseth, Jonathan Lindseth; Mahmoud Eid (Alfred Scriven 73'), Vamouti Diomande (Alexander Betten Hansen 84'), Jibril Bojang (Mads Gundersen 46').