Vegar Rangul var peket ut som en av Trønderekspressens aller sterkeste kort i Den store Styrkeprøven. Skogningen var også en viktig bidragsyter frem til han veltet ved Gjøvikbrua og måtte fraktes til sykehus.

- Det så dramatisk ut der og da, og er for så vidt det så lenge han pådrar seg skader som gjør at han blir sendt i ambulanse. Men vi får håpe det går bra med Vegar og at han kommer tilbake på sykkelsetet etter denne hendelsen. Velt og den type skader er dessverre medaljens bakside i sykkelsporten. Vi kan bli utsatt for ulykker og skader ettersom vi er en del av trafikkbildet. Det oppstår ofte situasjoner i et langt ritt som kan ende med velt, sa Geir Møllegard.

Det var 30 som startet i Trondheim. 12 av syklistene kom til mål i Oslo: Vi er alle vinnere av styrkeprøven

Lagkapteinen som for øvrig kommer fra Sandvollan, forsikret seg om at Rangul ble tatt hånd om før han ga ordre om at laget skulle fortsette sin ferd mot hovedstaden. Det skjedde rett etter at laget hadde blitt redusert fra 14 til 12 syklister. Torkil Valla som også gikk i asfalten ved Mjøsbrua, fikk ikke hardere medfart enn at han kunne fortsette. Men var sjanseløs i forhold til å tette luka da lagkameratene ikke ventet på han. Det var i henhold til det de hadde avtalt.

Flere bruddskader