Vukus fotballherrer i 4. divisjon har fått en tøff start på sesongen.

Mangel på spillere gjorde at den nye treneren, Bjørn Engelin, fikk en tøff sesongoppkjøringen.

I tillegg må de spille alle kampene på bortebane i vårsesongen, i påvente av at en ny kunstgressbane skal komme på plass i hjembygda.

Men nå ser det ut som det er i ferd med å snu for for det nederlagsdømte Vuku-laget.

Søndag spilte de bortekamp mot Stjørdals-Blink sitt andrelag.

Spennende helt inn

Hjemmelaget tok ledelsen etter 15 minutter, men Vuku slo tilbake.

Etter en halvtime utlignet Thomas Bruzas, før Robin Auran sendte bortelaget i føringen med et hodestøt ti minutter senere.

Etter pause fortsatte Auran der han slapp, og sendte Vuku opp i tomålsledelse etter 56 minutter.

Even Thorsen økte til 1-4 drøye 20 minutter før slutt.

Men hjemmelaget ga ikke opp.

To reduseringer på tampen gjorde kampen spennende helt inn, men bortelaget holdt unna slik at kampen endte 3-4.