- Det er vanskelig å beskrive følelsen, men det er like gøy å score mål når man er 31 år som når man er 9 år. Når målet i tillegg kommer på overtid i en knokkelkamp mot Kolstad kan man trygt si at det klikket litt inni hodet mitt. Det var en utrolig deilig følelse, fortalte Nordvoll til Innherred etter kampslutt.

Seieren var bare Verdals andre på de siste tolv møtene med Kolstad. Kaptein Nordvoll har vært med å duellere mye mot Kolstad de siste sesongene.

- Kolstad er et lag vi har hatt flere jevne kamper, og gjerne tapt en del mot de siste sesongene. De er et godt lag med flere fysisk sterke spillere, som jeg personlig har kriget mye mot gjennom årene. Det var veldig godt å endelig kunne avgjøre en kamp mot dem.

Dette var den tredje kampen på rad med scoring for Nordvoll, men også den tredje kampen på rad som Verdal avgjør sent i andre omgang. Kapteinen mener det ikke er tilfeldig.

Hans Kristian Nordvoll jubler for scoring og seier sammen med Erik Olsen. Foto: Magnus Strand

-Vi fremstår godt trent, og er rett og slett et godt lag med mange gode spillere. Det er en vidåpen avdeling, og mange av kampene er jevnspilte. Da er det vesentlig å ha et godt trent lag med flere gode spillere som kan avgjøre kamper som står og vipper.

Verdal topper for øyeblikket tabellen, men kan bli passert av Byåsen som spiller sin hengekamp mot Gjøvik/Lyn på lørdag. Nordvoll påpeker at det er altfor tidlig å snakke om opprykk allerede.

- Man kan ikke snakke om opprykk enda. Vi har delt inn sesongen i to deler, og nå kan vi gi del 1 godkjent pluss. Del 2 av sesongen er en lengre og tøffere periode, og vi er avhengige av at alle mann kommer tilbake og er «fit for fight» etter ferien. Kanskje vil det også komme noen nye fjes inn for å hjelpe oss å holde kontakt med toppen.

Selv om det er for tidlig å snakke om opprykk, innrømmer Nordvoll at tingenes tilstand ser bra ut.

- Det er lenge siden vi har vært i en slik situasjon som vi er nå. Avdelingen er helt åpen, og det er som sagt ikke tilfeldig at vi tar så mange poeng som vi gjør på tampen av kampene.

I fjor scoret Nordvoll 11 seriemål. Etter 10 spilte kamper i årets sesong (sto over en kamp med suspensjon), står han allerede med 8 nettkjenninger. Toppscoreren selv mener den største forskjellen fra i fjor ligger i arbeidet som ble lagt ned i vinter.

- Forskjellen ligger nok i treningen jeg foretok meg i vinter. Jeg ville bevise for alle at jeg fortsatt fortjente den rollen i laget som jeg har hatt. En spiss skal score mål, og jeg måtte rett og slett bli litt mer egoistisk foran mål.

Nå er det en hel måned til neste kamp for Verdal, og en velfortjent ferie venter for spillerne.