Får måle seg mot de beste studentene i verden

Eirin Svanøe-Hafstad er tatt ut på det norske laget til student-VM som foregår i Finland fra 17. til 21. juli.  Foto: Privat

Sport

Eirin Svanøe-Hafstad og Paul Sirum er tatt ut på det norske laget til Student-VM i orientering i Finland i midten av juli.

Norge sender i alt 12 løpere til mesterskapet som foregår i Kuortane, omtrent 11 mil øst for Vasa i Finland. Det er åpent utelukkende for deltakere som studerer og er under 26 år. Det arrangeres annethvert år.

- Det er mange spennende løpere på det norske laget. Vi har ambisjoner om at våre løpere skal hevde seg i toppen, men samtidig er det hevet over tvil at denne type mesterskap også er en arena for utvikling,  sier landslagssjef Jørgen Rostrup til nettstedet Orientering.no

Travelt for Paul

For Paul Sirum blir det en veldig travel sommer. Først skal han til Latvia på VMsamling i starten av juli, før han skal kjempe om medaljer øst for Vasa 17-21. juli.  Og kanskje blir det senior-VM i Latvia i starten av august.

Eirin var på det norske laget til EM tidligere i år, og var med på den første VMsamlinga i Latvia i sommer.  Nå er hun ikke lenger med i diskusjonen om en plass på VM-laget. Men får altså sjansen til å prøve seg i student-VM.


- Pakk kofferten, Jo

Fikk en svært hyggelig beskjed etter dagens innsats.Slettes ingen JYP-linger

Jo, Yngve og Paul imponerer stort, midterstemann aller mest i dag.