Åsane tok imot Levanger under regnet på Myrdal Stadion søndag kveld. Levanger hadde glemt draktsettet sitt hjemme, og måtte derfor låne bortedraktene til Åsane for anledningen. Begge lag kom til kampen med tre strake tap i sekken, og det skulle vise seg å bli en meget målrik affære på Myrdal Stadion.

To raske

Tre raske

Det kunne se ut som de hvite fra Levanger hadde gått litt opp i limingen, men tre minutter senere var det Robert Stenes tur til å vise seg frem. På frispark fra skrått hold banket han ballen i mål via tverrliggeren. Et nydelig mål satte et verdig punktum for en til tider fartsfylt første omgang.

Utlikning

Etter hvilen kom Levanger ut av garderoben som det klart mest energiske laget. Allerede etter noen få sekunder fikk Andreas Peterson en stor mulighet til å sette inn Levangers tredje for kvelden. Avslutningen gikk dessverre over mål, og jakten på utlikning fortsatte. Kvarteret ut i andre omgang fikk Åsane en stor sjanse til å øke til 4-2, men innbytter Hampus Holmgren kom til utsetning foran to oransje trøyer i siste liten.

Få minutter etter Holmgrens viktige inngripen sang det i nettmaskene bak Thomas for tredje gang i kampen. Et langt frispark endte med flipperspill inne i Åsanes sekstenmeter, før ballen til slutt endte opp på foten til klubblegenden Vegard Voll. Midtbanespilleren var klinisk da muligheten oppsto, og utliknet til 3-3 for Levanger.

Poengdeling

Scoringen til Voll skulle vise seg å bli oppgjørets siste. Begge lag så ut til å være halvfornøyde med ett poeng, og ingen av lagene fikk satt et ordentlig press på motstanderen de siste minuttene. Både Åsane og Levanger hadde brukbare muligheter til å avgjøre kampen til sin fordel, men alt i alt var poengdeling et rettferdig utfall etter en meget underholdende fotballkamp.

Neste kamp for Levanger er hjemme mot Ullensaker/Kisa søndag 1.juli. Kampen følger du selvfølgelig direkte på våre nettsider.

Disse spilte kampen:

Åsane (3-4-1-2): Borger Thomas - Magnus Bruun-Hanssen, Michael Ogungbaro, Aleksander Solli - Sondre Bjørshol, Jonas Hestetun, Tomas Kristoffersen (Nygård fra 80’), Nikolai Harris (Selnes fra 80’) - Erik Huseklepp - Håkon Lorentzen, Joakim Hammersland (Ueland fra 55’)

Levanger (4-3-3): Julian Faye Lund – Andreas Wrele, Igoh Ogbu, Tom Erik Nordberg, Håvard Lorentsen (Holmgren fra 46’) – Jo Sondre Aas, Vegard Voll, Adria Mateo Lopez – Andreas Peterson, Robert Stene, Horenus Taddese (Aamodt fra 77’)