Vinne Toppfotball melder på sin Facebook-side at de kommer til å miste to av sine beste spillere snart. Men det er ingen sure miner av den grunn.

– Vi er glade for igjen å vise at vi utvikler unge spillere, sier trener Jon Birger Selnes.

Keeper Jørgen Zahlsen blir Ullern-spiller allerede i juli, mens Jonas Bakkan blir å se i Herd-drakt fra september av.

– Jeg er sikker på at de kommer til å ta nivået, sier Selnes.

Både Ullern og Herd spiller i 3. divisjon, i samme avdeling selv om det ene laget kommer fra Oslo og det andre fra Ålesund.

– Jørgen og Jonas er to seriøse og treningsvillige spillere, som har skjønt at det må trenes riktig med tanke på utvikling til en hver tid. Det er ikke antall økter som betyr mest, men kvaliteten på hver enkelt økt og hva det trenes på.

Jon Birger Selnes mener det aller viktigste trenerne kan bidra med, er å gi unge spillere selvtillit, i tilegg til et utviklende innhold på treningsfeltet.

– Er du en ung spiller som vil noe med fotballen, så kom til oss. Vi lover en hver som kommer hit at de får sjansen til å ta store steg fremover, sier Vinne-trener Jon Birger Selnes.

Herd og Ullern er begge middelhavsfarere i 3. divisjon, henholdsvis nummer sju og ni etter ti spilte kamper. De møtes allerede om en uke. Muligheten til en verdalsduell på banen blir det i nest siste serierunde, 20. oktober, når lagene møtes i Oslo.