Isak vant helgens andre løp

Herjet igjen med konkurrentene i Sommerløpene.

Isak Bergset og Tobias Alstad vant henholdsvis seniorklassen og H15-16 søndag under Sommerløpene i Nord-Østerdal.  Foto: Frol IL

Sport

Lørdag vant Frol IL-løperen Isak Bergset en imponerende mellomdistanse i Sommerløpene i Nord-Østerdal, mens lagkamerat Lars S. Skjeset ble nummer tre. Dermed måtte fjorårets svenske bronsevinner i VM, William Lind, ta til takke med en andreplass bak Bergset. Søndag fulgte Bergset opp med nok et superløp, og vant like godt dagens langdistanse med fellesstart. Også da med svenske Lind på andreplass. Der hadde herreløperne i seniorklassen ei sugende løype på 13 kilometer å hanskes med.

De fire beste i H15-16 søndag. (F.v) Tobias Alstad (Frol IL), Mikkel Holt (Freidig), Jørgen Schjølberg (Tynset) og Hallvar Hallan (OK Skøynar).  

I H15-16 vant frolingen Tobias Alstad klassen, mens Hallvar Hallan fra OK Skøynar ble nummer fire. Blant de yngste løperne vant Håkon Hallan fra OK Skøynar H11-12 alle tre dager. Det samme gjorde Jonas Alstad fra Frol IL klassen H10.

Sterk seier fra Frol-løper

Isak Bergset satte klampen i bånn i Østerdalen.