Disse spillerne er aktuelle for Verdal

I forrige ukes podkast med Oskar Hynne ble flere navn nevnt i sammenheng med en overgang til Verdal.
Sport

På fredag ble tredje episode av podkasten #innspark spilt inn.

I den faste spalten om Verdal Fotballklubb tar programleder Johannes Strand en «vareopptelling» på stallen Nils Petter Austad har til rådighet, og navngir i tillegg flere spillere som kan være aktuelle for en overgang til klubben før opprykket skal avgjøres utover høsten.

Gamle kjente

Blant disse navnene er det flere med bakgrunn fra Verdal.

Robin Auran har vært blant Vukus beste spillere i 4.divisjon i år, men ryktes altså nå tilbake til Verdal. Programleder Strand påpeker dog at det på ingen måte er gitt at Auran ønsker å spille for Verdal foran Vuku.

Videre i podkasten blir navnet til en kjent svenske dratt frem, pluss en spiller fra erkerivalen Steinkjer.

Neste episode spilles inn på onsdag. Gjest er eliteseriespiller Bent Sørmo.