Tredjemann i tøff NM-runde

Hele teamet gjorde en flott jobb.

Til tross for visste utfordringer med bilen underveis i løpet, kjørte Thomas Hårberg inn til tredjeplass i rallycross-NM-runden sist helg.  Foto: Kristin Heggdal

Sport

Tredje NM-runde i rallycross supernasjonal og rallycross juniorcup ble arrangert på Finnskogbanen sist helg, med KNA Solør Motorsport som arrangør.

Thomas Hårberg fra NMK Verdal/Levanger kjører i klasse supernasjonal klasse 3, og ble nummer tre med sin Volvo.

Glad vinner

Jørgen Syversen fra Aremark i en Ford vant klassen, mens Fredrik Ågedal fra Konsmo ble andremann i sin BMW. 23 biler stilte til start i klassen.

– Syversen var nok dagens gladeste gutt, det smakte tilsynelatende godt å stå øverst på pallen, skriver nettstedet Bilsport.no.

Ågedal ledet lenge i finalen, men Syversen kjørte raskere enn ham på de to siste rundene og gjennomførte et meget godt alternativspor (jokeren, som de sier i rallysportsendingene på tv, journ.anm.) slik at han kunne kjøre først over målstreken.

Godt teamarbeid

Hårberg ble altså nummer tre, til tross for visste utfordringer med bilen underveis på grunn av hendelser i løpet.

– Det samme hadde Ågedal, og pallplassene viser at det ikke alltid bare er sjåførene som er viktige, men også alle som bidrar rundt i teamene er avgjørende for å lykkes, konkluderer Bilsport.no.