Gjett om disse jentene gleder seg til høstsesongen

Da skal de endelig spille på hjemmebane igjen.

Vuku-jentene er ivrige på treningsfeltet. 

Sport

Vukus jenter 17-lag er i full gang med oppkjøringen til høstsesongen. Og det er ikke en hvilken som helst høstsesong.

På grunn av omleggingen til kunstgress på Vuku stadion har laget måtte låne banene til Stiklestad, Inderøy og Verdal i første del av sesongen. Når høstsesongen sparkes i gang med hjemmekamp mot Rørvik 19. august, er det på ekte hjemmebane i Vuku det skjer.

Cupeventyr

I fjor gikk laget helt til finalen under Storsjøcupen, hvor de tapte på straffesparkkonkurranse. I årets sesong har det ikke gått noe dårligere, og laget topper tabellen etter halvspilt sesong.

Både under cupen og i seriespillet praktiseres mye spilletid på samtlige spillere. Alle spillerne er på banen i minimun én omgang, og de setter fokus på lagånd, humor og glede med fotballen.

Åpent for alle

Vuku er det eneste laget fra Verdal som stiller med lag i jenter 17-serien denne sesongen, uten at det setter noen stopper for gleden ved fotballen.

Når jentene nå forbereder seg til høstsesongen, har de plass til flere spillere på laget. Dersom det finnes jenter som angrer på at de la fotballskoene på hylla, eller mangler tilbud fra annen klubb, er de hjertelig velkommen hos Vuku jenter 17.

Takker trafikkskolen

Kontaktperson for laget, Lars Børre Hallem, skriver i en epost til lokalavisa at laget ønsker å takke Øra Trafikkskole som har bidratt ved flere anledninger.

I fjor tok laget sølv under Storsjøcupen.  Foto: Ferdinand Arntzen Elmenhorst