Etter en liten sommerferie var det endelig duket for OBOS-fotball igjen. Levangers første kamp i høstsesongen skulle vise seg å bli en tøff affære. Borte mot Mjøndalen under stekende sommersol var det aldri noe tvil om hvem som kom til å ta alle poengene.

Straffescoring

Allerede etter et drøyt kvarter måtte debutant Jonatan Byttingsvik se seg slått. Nysigneringen Joakim Bjerkås felte Ousseynou Boye, og dommer Svein Tore Sinnes pekte kontant på straffemerket. Fra elleve meter satte Christian Gauseth ballen i mål via stolpen.

Ti minutter senere var det en annen veterans tur til å vise seg frem. Olivier Occean dro seg inn fra venstre, og avsluttet iskaldt i lengste hjørnet forbi Byttingsvik i LFK-buret.

Levanger hadde flere brukbare målsjanser, og både Robert Stene og Kasper Nissen kunne tegnet seg på scoringslisten den første omgangen. Istedet var det nok en bruntrøye som kunne juble for scoring.

Andreas Wrele opphevet offsiden, og Jonathan Lindseth fant Henrik Gulden foran mål. Alene med Byttingsvik var unggutten sikker som banken. Dermed gikk lagene til pause på stillingen 3-0.

Cruisekontroll

Etter hvilen fikk Levanger eie ballen i store deler av tiden, men Mjøndalen hadde stålkontroll defensivt. Med god støtte fra tribunen hadde de brune fra Mjøndalen ingen problem med å sikre tre nye poeng i opprykksjakten.

Mot slutten fikk de i tillegg en gratismulighet av Ermal Hajdari. Svensken spilte ballen rett i beina til Boye, som takket og bukket før han satte inn kampens fjerde og siste scoring.

Dermed ble det en reprise av kampen på vårsesongen, da Mjøndalen også vant 4-0. Det vil si at Mjøndalen har scoret åtte av sine 22 mål mot Levanger. Det er helt 36 prosent.

Neste kamp for Levanger er hjemme mot Åsane 29.juli klokken 18:00. Kampen følger du naturligvis direkte på våre nettsider.

Disse spilte kampen:

Mjøndalen (4-3-3): Georges Bowke - Alexander Betten Hansen, Quint Jansen, Sondre Johansen, Vetle Dragsnes - Henrik Gulden (Sagbakken fra 79'), Christian Gauseth, Jonathan Lindseth - Ousseynou Boye, Olivier Occean (Bojang fra 72'), Joackim Olsen Solberg (Diomande fra 60')

Levanger (4-3-3): Jonatan Byttingsvik - Hampus Holmgren (Lorentsen fra 34'), Joakim Bjerkås, Tom Erik Nordberg, Andreas Wrele - Jo Sondre Aas, Vegard Voll (Roseth fra 46'), Adria Mateo Lopez - Andreas Peterson, Robert Stene, Kasper Nissen (Hajdari fra 71')