Levangers gutter 19 lag reiste torsdag til Aalesund for å spille mot de oransje i norgesmesterskapet for juniorer. Kampen endte 2-2 før laget fra Møre og Romsdal var sterkest under straffesparkkonkurransen.

– Det er utrolig surt. Jeg tror det er den fjerde straffekonken vi taper på rad, så det er ikke der vi er sterkest for å si det sånn, uttalte Andreas Hegdahl Gundersen til Innherred fredag.

Gundersen sendte Levanger i ledelsen tidlig i kampen, og innrømmer at han trodde de skulle knuse Aalesund en stund.

– Vi kjørte over dem det første kvarteret. De var skikkelig «shaky», og jeg trodde det kunne bli stygt for dem. Etter vi scoret 1-0 virket det som vi fikk «LFK-syndromet». Vi ble feige og trakk oss i duellene, sa en skuffet toppspiss til lokalavisa.

Ledelsen til de hvite fra Moan varte ikke lenge, og til pause sto det 2-1 til Aalesund.

– Selv om vi hadde vært overlegne i starten var det ikke ufortjent at de ledet til pause. De tok fullstendig over etter scoringen vår.

Utlikning

Etter hvilen slo Levanger tilbake og utliknet.

– Mats Guddingsmo ruvet på en corner. Begge målene kom etter corner, og Guddingsmo var involvert i begge. Han er stor på dødball, sa Gundersen.

18 åringen mener også han kunne scoret et mål til for å avgjøre kampen.

– Vi spilte en god kamp, og viste hvor gode vi kan være. Vi er vant til å være det minste laget fysisk, men det var vi ikke i går. Vi vant mange dueller, og fikk masse overganger fordi vi var aggresive i presset vårt. I andre omgang skulle jeg kanskje ha scoret ett mål til.

Etter 2-2 til full tid, og to målløse ekstraomganger gikk kampen til straffesparkkonkurranse. Der ble Helge Hovs menn et hakk for små.

– Begge lag tok fem straffer, og vi bommet på den første. Vi må nok hjem og trene på straffer, uttalte Gundersen, som forøvrig satte sin straffe i mål.

Håper på OBOS

Etter turen til Aalesund er det nå tilbake til hverdagen for den unge angresspilleren.

– Nå blir det nok spill i 3. divisjon fremover, også håper jeg selvsagt å få spille litt i OBOS-ligaen. Det er ikke jeg som tar ut laget, så jeg må bare bite tennene sammen og gjøre som jeg får beskjed om, avsluttet Gundersen.

På søndag spiller Levangers A-lag kamp mot Tromsdalen hjemme på Levanger Stadion. Merk dere den sene kampstarten klokken 20:00 på grunn av Levanger Cupen som skulle vært arrangert.