Lørdag klokken 15:00 smeller det på Ottestad Stadion. Verdal reiser til Hedmark for å prøve å ta med seg tre poeng fra Ottestad. Trener Nils Petter Austad tror det blir en jevn kamp, men er ikke i tvil om at kampen må vinnes.

– Ottestad ligger helt sist, men hvis du ser på målforskjellen så ser du at de ikke er et dårlig lag. I tillegg signerte de en bra spiller fra Nordstrand forrige helg, uttalte Austad til Innherred før oppgjøret.

Verdal ligger i toppen av tabellen, og er naturligvis favoritter før kampen.

– Vi har et mannskap som bør slå Ottestad, og vi går absolutt for seier. Dersom vi skal være med i toppen må vi vinne slike kamper.

Det motsatte oppgjøret mellom lagene endte 3-3 i andre serierunde. Kampen var mildt sagt av det spesielle slaget.

– Vi spilte uavgjort mot Ottestad sist, men det var en rar kamp med blant annet skaden til Oskar Hynne. Ottestad er absoutt ikke et ufarlig lag, men vi skal slå dem. Det er utvilsomt målet.

Skadefronten

På skadefronten er treneren litt usikker. Blant annet sliter to av spillerne med småskader.

– Trond Hynne sliter med lysken, mens Erik Olsen sliter med en vond rygg. Ingen av dem klarte å fullføre treningen torsdag, men de blir med ned til Ottestad, så får vi se.

Erik Skeie var tilbake på banen i forrige runde, men han er ikke helt frisk i følge Austad.

– Skeie er med oss nedover, men er ikke 100%. Han sliter med lyskebrokk, men kan spille i korte perioder. Skeie har noen ekstreme ferdigheter, så det er verdt å bruke han når vi har muligheten. I utgangspunktet skal han opereres for problemene sine i månedsskifte august september.

En som ikke blir med til Ottestad er Rune Johnsen.

– Johnsen blir ikke med. Han har en liten pause. Det er veldig travelt på jobb der for tiden, fortalte Austad til lokalavisa.

Sendes direkte

Avslutningsvis konstaterer Austad at laget, selv med fravær, skal slå Ottestad på lørdag.

– Vi har mer enn nok spillere uansett. Vi skal vinne på lørdag.

Kampen kan du se direkte på våre nettsider. Avspark er klokken 15:00.