Vuku med grunn til å juble for seier

Målrikt på hjemmebane da laget fikk besøk av stjørdalingene.

Sivert Ward og Vuku sørget for 5-2-seier lørdag ettermiddag.   Foto: Magnus Strand (arkivfoto)

Sport

Vuku - Stjørdals-Blink2 5-2

4. divisjon menn, avdeling 1

Oppdatert: Avisa Innherred skrev tidligere i kveld at Vuku nå hadde berget plassen i divisjonen etter lørdagens hjemmeseier. Det er imidlertid noe mer komplisert enn som så.

Vuku gjorde for så vidt jobben, og kan i alle fall slippe jubelen løs for en fin seier. Mange, inkluderte oss i avisa, trodde nok også plassen i divisjonen var berget med dagens trepoenger. Fullt så enkelt er det likevel ikke, da antallet trønderske lag og andrelag har en betydning for det fullkomne puslespillet.

Det kan nemlig bli så mange som fem nedrykkslag hvis alle uheldige omstendigheter slår til. Innherred får i kveld opplyst at dersom Løten og Orkla berger i 3.divisjon, så må Vuku være bedre enn Røros på tredje sisteplass. Røros spiller i en annen 4.divisjonsavdeling (avdeling 2).

Teoretisk kan dermed Vuku fortsatt rykke ned. Vi får imidlertid håpe det bare blir med teorien.

Vuku står nå med 23 poeng og 10.plass av de 12 lagene på tabellen. Neset på 11. plass har 16 poeng, men har ingen sjanse til å ta igjen Vuku på sine to gjenværende kamper. Det har heller ikke Vestbyen med sine 3 poeng.

For Vuku gjenstår en seriekamp i årets sesong. Den finner sted i Vuku søndag 21. oktober, med Ørland som motstandere.

Vuku stilte med følgende mannskap i lørdagens kamp: Håkon Buhaug Folstad, Sander Stiklestad, Endre Veie Rosvoll, Ove Anders Haugskott, Sivert Enes Ward, Even Thorsen, Marius Einarsen Johansen, Joakim Auran, Henrik Ekseth, Isak Jeffery Mckellar, Robin Auran, Oskar Røe Olsen, Jørgen Sagvold, Gøran Fordal, Joakim Haga, Alexander Leithe, Ttore Kristoffer Kjesbu.