Ble overrasket og smått sjokkert da han så hva fotballforbundet trodde om ham

- Det stemmer ikke.
Sport

I ukas episode av fotballpodkasten #innspark, så lurte programlederne på hvorfor både NFF og Wikipedia mener Ola Rygg har spilt for Charlottenlund SK. Redaksjonen fikk nemlig ikke det til å stemme.

- Både på Wikipedia og på NFFs offisielle sider står det at du har spilt for Charlottenlund, stemmer det?

- Nei, det stemmer ikke. Jeg aner ikke hvorfor det står det. Hvordan det har havnet der, det aner jeg ikke. Jeg meldte overgang fra Neset til Levanger, og ikke via Charlottenlund, bekrefter Rygg i podkasten.

Hvor NFF har fått denne informasjonen vites ikke, og Rygg mener han heller ikke har en navnebror i trøndersk fotball.

- Jeg var i Neset siden jeg startet med fotball, før jeg gikk til Levanger og spilte der i åtte år, forteller keeperen.

Etter 2017-sesongen meldte Rygg overgang til Verdal. Nylig bestemte han seg for å forlenge med de blå og hvite.

Han vurderte å legge skoene på hylla, slik at han skulle få en annen rolle i fotballen. Men, slik ble det altså ikke i første omgang.

- Jeg har opplevd mange forskjellige keepertrenere. I tillegg har jeg hatt mange andre trenere jeg har lært mye av. Toppidrett er veldig artig og interessant, og jeg kunne tenkt meg å være med i et team en gang. Jeg kjente etter om jeg ville bidra i Levanger FK nå, men spillerkarrieren der var ferdig. Jeg kunne tenkt meg en annen rolle der, men det ble for tidlig for min del. Nå blir det et år til med fotball i Verdal først iallfall, forteller Rygg i podkasten.

Hør ukas podkast øverst i saken!

Håkon Pallin Kjeldsen, Ola Rygg og Johannes Strand prater ball i ukas podkast.  Foto: Kristian Stokdahl