Lag-pris til Stjernen og co.

Hoppguttene vant pris som Årets lag.

De norske skihopperne ble kåret til årets lag under idrettsgallaen. Her er laget som tok både OL-gull og VM-gull i Skiflyging sist seson.: Andreas Stjernen, Daniel Andre Tande, Johann Andrë Forfang og Robert Johansson er her fotografert på Alpenland Sportshotell ved Bischofshofen der de bor før det siste rennet i hoppuka. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix 

Sport

Andreas Stjernen fikk lørdag kveld være med på å ta imot prisen som Årets lag under Idrettsgallaen 2019. Prisen tok hopperne Daniel André Tande, Johann Andre Forfang og Robert Johansson imot sammen med Stjernen som laghopp-laget fra OL og VM i skiflyvning vinner prisen for årets lag.

– Det er utrolig stort, det er ekstremt mange lag som har gjort noe bemerkelsesverdig, sier Daniel Andre Tande på vegne av hopp-gutta.

- Å vinne en slik pris er utrolig stort, sa Stjernen til NRKs reporter.

Hopperne tok imot prisen fra utøverhotellet hvor de bor før siste renn i Hoppuka, hvor Stjernen kjemper om en pallplass.