Her er Jonas Svenssons og Bent Sørmos drømmelag

Kjenner du igjen noen av spillerne?
Sport

I de to seneste episodene av fotballpodkasten #innspark, så har Jonas Svensson og Bent Sørmo vært gjester. Begge to har fått en utfordring av programlederne i podkasten: Sett opp din drømmeellever med spillere du har spilt på lag med!

#innspark (27)

Han har bestemt seg for hvor han spiller i 2019, men avslører også fremtidsplanene sine

Sene kvelder i Amsterdam med Svensson, Selnæs og Sørloth er også å finne i ukas podkast.


Begge fotballproffene tok utfordringen på strak arm, og her finner du deres drømmelag.

Bent Sørmo og Jonas Svensson presenterer sine drømmelag.  Foto: Erlend Aune/Johannes Strand

Jonas Svenssons drømmelag (4-3-3): André Hansen; Jonas Svensson, Ron Vlaar, Tore Reginiussen, Mikael Dorsin; Mike Jensen, Ole Selnæs, Fredrik Midtsjø; Pål André Helland, Rade Prica, Alireza Jahanbakhsh.

Benken: Tim Krul, Jørgen Skjelvik, Mikael Lustig, Markus Henriksen, Bořek Dočkal, Alexander Sørloth og Myron Boadu.

Bent Sørmos drømmelag (4-3-3): André Hansen; Jonas Svensson, Tore Reginiussen, Per Verner Rønning, Mikael Dorsin; Iver Fossum, Ole Selnæs, Mike Jensen; Pål André Helland, Benjamin Stokke, Bersant Celina.

Hør vår nyeste podkast øverst i saken!