Her er oppsigelsesbrevet:

Kim Tore Løding sier opp som hovedtrener for kvinnelaget: - Jeg tror nok at det er noen i styrene som kanskje blir litt glad når jeg slutter

Bare en måned etter at han ble presentert som ny hovedtrener for kvinnelaget.

Kim Tore Løding kritiserer styrene i klubben, og frykter at Verdal IL står uten nok spillere når serien starter i april.  Foto: Johannes Strand

Sport

Han er kvinnelagets nye hovedtrener

Rutinert trener kommer inn dørene på Verdal stadion.

Dette oppsigelsesbrevet er gjengitt etter godkjennelse fra Kim Tore Løding selv. Verdal IL har bekreftet at Løding har sagt opp som hovedtrener for kvinnelaget.

Jeg har gjennom julen og nå på nyåret tenkt mye på min rolle i Verdal IL. Jeg startet som trener i Verdal IL som trener for jenter 98-årgangen i 2007 på grunn av at min datter spilte der. Jeg fulgte dette laget fram til de var 16 år og da hadde de vært det beste laget i Trøndelag de siste tre årene.