– Superbra

Rå spurt sørget for sterk plassering.

Simen Hegstad har all grunn til å være godt fornøyd etter lørdagens sterke sprintresultat i norgescupen.  Foto: Privat

Sport

Simen Hegstad fra Åsen har farten inne. Det bekreftet han i lørdagens oppvisning i sprintløypa på Konnerud. Åsbyggen konkurrerer i 17-årsklassen. Her var det intet mindre enn 177 startende.


- Etter en 28.plass i prologen, og tidenes råeste spurt i kvarten, klarte Simen å kvalifisere seg til semifinalen på sprinten i debuthelga i norgescupen. I semifinalen ble det en fin 4.plass, noe som ga en 8.plass totalt på sprinten. Det er superbra, rapporterer Kjell Olav Einarsve i IL Aasguten overfor Innherred.

Resultatene

IL Aasguten stiller med tre juniorer under helgas norgescup for juniorer. Det er også god representasjon fra andre klubber i nærområdet vårt, og flere av dem har grunn til å glede seg over finfine resultater. Tale Bruheim Breding er en av dem:


Tale med toppløp i norgescupen

Gikk knallhardt ut fra start, og fikk betalt.