Hadde tilbud fra flere lokale klubber - nå har verdalingen fått seg en ny trenerjobb

Skryter av sin nye klubb.

Jon Birger Selnes blir trener i Levanger FK.  Foto: Tor J. Friberg

Sport

#innspark (30)

Røper hvorfor han forlot Steinkjer til fordel for Levanger og naboskap med Magnus Powell

Innrømmer også å ha ødelagt internettet til sin nye lagkamerat i flere måneder.

I den nyeste episoden av fotballpodkasten #innspark, så kan du høre at verdalingen Jon Birger Selnes er klar for Levanger FK som trener på G16-laget. Han har vært trener for Vinne ILs herrelag de senere årene.

- Et naturlig valg å gå inn i Trøndelags tredje best klubb med det profesjonelle opplegget som er i klubben. Jeg hadde flere tilbud på høyt lokalt nivå, men ting falt ikke på plass. Når Levanger kom på banen med et spørsmål om å være med der og bygge opp fremadstormende lokale spillere for A-laget på sikt, så pirret det såpass mye at jeg valgte å gå for det. Samtidig er det personer i klubben med erfaring fra hlyt nivå, som det er mulig å la seg lære av. Jeg kan ta med meg mye videre i trenergjerningen, fordi jeg skal opp og frem! Det som overrasker meg med klubben, er at det faktisk begynner å ose litt kultur i veggene. Det handler bare om å bygge videre på det som er der nå. I tillegg har de noen ildsjeler som står på hardt og arbeider hardt for klubben, samtidig som alle de rutinerte ringrevene som sitter på klubbhuset er en viktig ressurs for å bygge miljøet rundt klubben, forteller Selnes.

Nå er verdalingen nyoperert - han har bestemt seg for fotballfremtiden

Flere uker på krykker venter den tidligere LFK-spilleren.


Innherred erfarer at både Steinkjer FK og Vuku IL har vært i dialog med den ettertraktede lokale treneren.

Hør alt om siste nytt fra fotballen på Innherred i ukas podkast, som du finner øverst i saken!