Bare nesten

Levanger måtte gi tapt i siste runde.

Midtnorgeserien i sjakk gikk av stabelen i Trondheim sist helg. Levanger kjempet om seieren i førstedivisjon, men måtte likevel gi tapt i siste runde.  Foto: Roger M. Svendsen

Sport

Levanger stilte med hele tre lag i Midtnorgeserien i sjakk i helga. Førstelaget kjempet om seieren, men måtte likevel bøye av for Trondheim 1.

Turneringen fant sted i Trondheim, og samlet seks lag i førstedivisjon, og åtte lag i andredivisjon. Totalt var 90 spillere i sving.

Både Trondheim 1 og Levanger 1 vant sine fire første kamper i seriens førstedivisjon. Da de to møttes i femte og siste runde, tok imidlertid Trondheim en relativt klar seier (4-1), og sikret dermed turneringsseieren med 10 lagpoeng. Levanger oppnådde 8 lagpoeng, mens Hell kom på tredje med 6 poeng.

Dermed er det også Trondheim som har kvalifisert seg til kampen mot vinneren av førstedivisjon i Møre og Romsdal, og et eventuelt opprykk til den nasjonale eliteserien.

Levanger 2 slo godt fra seg, og vant siste kamp mot Svartlamon 1, men endte likevel sist i førstedivisjon, og må dermed belage seg på nedrykk. Levanger 3 klarte en matchseier, og en uavgjort i andredivisjon. Det brakte laget på en 5.plass av de i alt åtte.

Andredivisjon i Trøndelag ble vunnet av Hell 6 foran Orkdal.

Resultatene i sin helhet