Det tok 47 år sist, denne gangen lover de å delta igjen om bare to år

Allerede neste år blir trolig vanskelig.

Simen Hegstad(t.v.), Kristian Evenhus og Henrik Einangshaug hadde grunn til å være fornøyd etter at de hadde gjort unna sin første NM-stafett.  Foto: Svein Halvor Moe.

Sport

– I 2021 er det NM i Granåsen og Trondheim. Det arrangementet har vi lyst til å få med oss, sier Simen Hegstad, Kristian Evenhus og Henrik Einangshaug. Trekløveret fra henholdsvis Åsen og Frosta var godt fornøyd etter at de hadde debutert i senior-NM. Aasguten var nemlig bant de nærmere 100 herrelagene som stilte til start i NM-stafetten i Meråker. Da hadde det gått 47 år siden forrige gang de var med i en slik setting. Knut Evenhus, Hans Røsdal og Tor Røsdal gikk i de blåe klubbdraktene da det ble en flott 22.plass i 1972.