Verdalingene imponerte stort i Kristiansund denne helga

Sikret seg edelt metall.

Thea Rolitrø (øverst fra venstre), Åsta Kjeldset Skjerve, Maren Westrum, Iselin Lundsaunet, Thea Salberg, Oda Aune, Selma Hofstad-Vist, Hannah Hammervold, Elida Veie Rossvoll. Andrine Aksnes (nederst fra venstre), Maren Valbekmo, Hanna Kløvjan Storhaug, Mathilde Røstad, Laura Ekseth, Sarah Mckellar, Maja Holmlimo, Solveig Grønn. Tonje Guddingsmo er ikke med på bildet grunnet en skade hun pådro seg.  Foto: Privat

Sport

Verdal IL hadde sendt to J17-lag til Slatlem Cup 2019 i Kristiansund denne helga. Der imponerte de stort.

Verdalingene møtte blant annet lag som Kristiansund, Molde og Sunndal, men det var ikke mange som evnet å spille like godt som de lovende spillerne.

Verdals førstelag sikret seg sølv i A-sluttspillet, mens andrelaget gikk til topps i B-sluttspillet etter en nervepirrende straffesparkkonkurranse. Thea Rolitrø reddet to av tre straffer, mens Iselin Lundsaunet og Hanna Kløvjan Storhaug var sikker fra krittmerket.