Fem fra Levanger ble regionmestere

God innsats på judostevne.

F. v.: Oda Meier, Namsos (sølv), Elise Bjørås, Levanger (gull), Eva Johannessen, Nidaros (bronse). 

Sport

Forrige lørdag ble regionstevne i judo for barn, samt Regionmesterskap for de eldre klassene arrangert i EiendomsMegler 1-hallen (Judohallen) på Levanger, med Levanger Judoklubb som arrangør. I overkant 100 deltakere fra Judoregion Midt var påmeldt.

Levanger Judoklubb tok 5 gull, 2 sølv og 3 bronse. Elise Bjørås(14) kapret gullet i både U15/U18-52 kg og U18-70 kg. I U15 Jenter -48 kg ble det gull til Pernille Ertzaas(12), som fikk med seg klubbvenninne Antonie Stavrum(13) på bronseplass.

I seniorklassene ble det regionmestertittel på Jørgen Ruiz Garcia(25) i Senior Herrer -81 kg og til verdalingen Markus Leonhardsen(19) i Åpen klasse. Her ble det bronse på Garcia.

Nye dommere. : F. v.: Jonas Leonhardsen, Ottar Bjørnebo, Guttorm Bjørnebo, Liv Kristel Nordsteien, Julianne Fiborg, Antonie Stavrum og Sander Næssan (Nordsteien fra IL Nor, Meldal. Resten fra Levanger Judoklubb.) 

David Siska (12) fikk ikke motstander i sin U15-klasse og måtte stille i U18. Likevel greide den ferske ungdomsutøveren en sterk sølvmedalje. Sølv ble det også på Ole Johan Otlo(15), i U18/U21 Herrer -73 kg, noe som var oppløftende etter en lengre sykdomsperiode. Levangerklubbens siste medalje kom i form av bronse til Lina Sofie Bjørås(12) i en sterk og jevn klasse for U15-jenter under 57 kg.

U15J-48 kg: F.v.: Pernille Ertzaas, Levanger (gull), Antonie Stavrum, Levanger (bronse). 

Et knippe ferske dommerkandidater hadde nylig avsluttet teoridelen av judodommerkurset og avsluttet kurset med den praktiske delen under helgensstevne.

Alle gjorde en fin innsats og hoveddomme Eirik Lein Strand kunne ved slutten av stevnet bekrefte at samtlige hadde bestått og nå var C-dommere i judo.

F. v.: David Siska, Levanger (sølv), Elias Rånes, Namsos (gull).