Nytt tap i dag - neste helg MÅ Maria og LHK vinne

Hvis ikke vil det se svært mørkt ut.

Maria Rekkebo scoret fem mål i søndagens kamp.  Foto: Erlend Aune

Sport

At LHK skulle tape mot Storhamar på søndag var ingen stor overraskelse. Storhamar vant 28-18 etter 13-9 til pause.

Dermed endte østlandsturen med to tap for LHK-laget, som lørdag måtte se firemålsledelse midtveis bli til firemålstap 25-29 mot Kongsvinger.

Ledet med fire til pause - tapte

Kom seg ikke over streken.


Toppscorer for Levanger ble også søndag Maria Rekkebo, denne gang med fem mål. Emilie Lægdheim Moe scoret fire, Live Sønstebø og Arja Sørli Døsvik tre mål hver, mens Mia Strømmen, Mari Ulsund og Siri Mæhre Berbu scoret ett mål hver.

Som ventet vant Selbu over Melhus/Gimse søndag, mens Sverresborg tapte 27-29 mot Utleira. Men at det ble en jevn kamp der, tyder kanskje på at Sverresborg er i stand til å kapre poeng mot lag lenger opp på tabellen i løpet av sine siste åtte kamper, i tillegg til at de også sikkert slår Melhus/Gimse.

Ergo kan det virke som om at det er Selbu som LHK må passere for å beholde plassen i 2. divisjon. Under alle omstendigheter må LHK slå Melhus/Gimse på hjemmebane til helgen, og så har de altså hjemmekamper mot både Sverresborg og Selbu på tampen av sesongen, som kan bli meget avgjørende.