Operasjonen ble mye mer omfattende enn først antatt, men han skal tilbake på fotballbanen igjen

Røper også hva han tenker å jobbe med etter fotballkarrieren.

Andreas Lykke Strand ser for seg en fremtid innenfor økonomibransjen.  Foto: Johannes Strand

Sport

Nå er verdalingen nyoperert - han har bestemt seg for fotballfremtiden

Flere uker på krykker venter den tidligere LFK-spilleren.

Verdalingen Andreas Lykke Strand (21) ble 28. januar operert i Gøteborg i Sverige. Bakgrunnen for operasjonen er en skade kalt CAM-impingement. Det er en hofteskade, som har plaget fotballspilleren i flere år. For en stund tilbake, så bestemte Lykke Strand seg for at nok var nok. Noe måtte gjøres.

- Det er en skade man får i hofteskåla. Man får en slags benutvekst, som skraper i brusket og det som er inne i hofteskola. Dette gjør at man får begrenset med mobilitet. For min del klarte jeg ikke å gjennomføre de bevegelsene jeg prøvde på. I tillegg var det smertefullt, forteller verdalingen om skaden han har slitt med i flere år.