LFK gir seg selv fem år på å få alt på stell etter kjempesmell

Men ambisjonene holdes høye.

Det var fullt hus på Moan under årsmøtet til Levanger fotballklubb.  Foto: Edvard H. Pettersen

Sport

Kjempesmell for LFK

Det gikk ikke bare dårlig på banen i fjor. Klubben fikk et underskudd på hele 1,2 millioner kroner.

Innherred skrev 8. mars en artikkel som omhandlet LFKs regnskap for 2018. Med et avvik på nesten 1,5 millioner kroner av en omsetning på 12,5 millioner i budsjett, endte LFK med å gå 1,2 millioner i underskudd. Mandag kveld møtte 32 stemmeberettige medlemmer opp til årsmøte på Moan. Under årsmøtet ble avvikene tatt opp og forklart samtidig som de kom med ideer til hvordan neste sesong, som starter 12. april, ikke skulle gå i samme retning.

- Det har vært et tøft år, både når det gjelder det sportslige og i forhold til klubben. Når man er engasjert i en klubb og det ikke går som ønsket, blir man preget av det, forteller styreleder Robert Eriksson.