Disse to lokale jentene har imponert stort i idretten sin - nå er duoen tatt ut til talentsamling

Iselina Myhr Imsland og Marte Tronstad gjør det godt i håndball.  Foto: Privat

Sport

Levanger HK-spillerne Marte Tronstad og Iselina Myhr Imsland, som begge er målvakter, er tatt ut til regional landslagssamling for spillere født i 2002 og 2003.

- Disse samlingene er en flott mulighet til å jobbe med engasjerte og flinke spillere som satser på å komme lengst mulig, så det er kjempe morsomt å bli tatt ut til slike samlinger. Man føler at man blir sett av trenere og at man har en sjangs til å komme langt, forteller Tronstad om uttaket.

Jentene skal delta på en samling torsdag 11. april i Utleirahallen i Trondheim.

- På talentsamlingene er det egne keepertrenere og det er utrolig høyt nivå på alle spillerne, det gjør det ekstra gøy å bli tatt ut. Det er veldig lærerikt å konkurrere og teste seg mot andre spillere som jeg vanligvis ikke møter. Det å bli tatt ut øker motivasjonen min, samtidig som det får meg til å yte ekstra. Målet er å bli så god som mulig, og selvfølgelig kanskje litt bedre enn det, sier Imsland.

Det hersker ingen tvil om at det gror godt i håndballmiljøet i Levanger.