Vuku vant slitekamp

Ungguttene tok ansvar.

Vuku IL herrer fotballbilag. Lars Henrik Vatterholm, Endre Veie Rosvoll, Johannes Aksnes, Andre Ekseth og Henrik Ekseth.  Foto: Johannes Strand

Sport

(Ørland 0-2 Vuku): Vuku IL vant 2-0 borte mot Ørland lørdag i sin andre kamp i årets 4. divisjon. Dermed har Vuku fire poeng på to kamper og ligger på tredjeplass bak Fram og Kvik. Levanger 2 ligger på fjerdeplass med en kamp mindre spilt.

Første omgangen ble en krigekamp med 0-0 til pause. I andre omgang scoret Tom Erik Nordberg og Aleksander Valbekmo hvert sitt mål og sikret tre poeng til Vuku.

Andre Ekseth, Aleksander Valbekmo og Lars Henrik Vatterholm fikk sine debuter i kampen i seriesammenheng. Vuku var for øvrig preget av karantene, skader og et par spillere på reise, så ungguttene ble nødt til å ta ansvar.

- Skryt til ungguttene, sier Vuku-ledelsen etter kampen.

Vuku stilte med følgende lag: Ronny Dypvik; Tore Kjesbu, Sivert Enes Ward, Tom Erik Nordberg, Endre Veie-Rosvoll; Lars Henrik Vatterholm, Ove Haugskott, Johannes Aksnes, Andre Ekseth; Isak McKellar, Aleksander Valbekmo.

Elias Holmlimo og Kristian Aksnes startet på benk. Sistnevnte kom inn på banen etter 75 spilte minutter.