Her er det ikke forsvarlig å gå på tur enn så lenge - de oppfordrer folk til å velge andre turmål

Det er masse snø i fjellet fortsatt, noe som gjør det uforsvarlig å gå på tur til Verdals geografiske midtpunkt.  Foto: Skjermdump/Google maps

Sport

Ti på Topp i Verdal melder at kassen på Verdals geografiske midtpunkt ikke kommer opp til åpningen av sesongen. Dette grunnet store mengder snø i fjellet.

- Det er ikke forsvarlig å gå der nå, så vi oppfordrer til å starte med andre turmål. Vi kommer tilbake med ny beskjed når kassen og merkingen er oppe, melder de på sin Facebook-side.

Det er imidlertid flust med andre gode alternativer, så det skal ikke stå på mulighetene i de vakre turområdene våre på Innherred.

I morgen, fredag. 10. mai, så starter Ti på Topp-sesongen. Samme dag er det fellestur til Syrstamn i Volhaugen. Der er det flotte forhold om dagen, så kanskje er det her man skal åpne tursesongen?


Søndag 23. juni er det for øvrig fellestur til Verdals geografiske midtpunkt. Da er det nok gode muligheter til å få seg en flott tur til stedet, og forhåpentligvis har snøen smeltet bort til den tid.