«Molle» herjet mot sin tidligere klubb - og har de latt seg inspirere i Elverum?

Alt handler om den målfarlige spissen om dagen.

Jubelscener i Nessegutten-garderoben, og faksimile av Innherreds sak fra i fjor og Østlendingens sak i dag. 

Sport

Nessegutten har hatt en fabelaktig start på sesongen i 5. divisjon, og ble etter tre strake seire tildelt «Ukas melakoll» i Innherreds podkast #Innspark i den nyeste episoden som ble spilt inn tirsdag.Torsdag fortsatte laget fremgangen med 6-1-seier borte mot Vinne. Hvem andre enn eks Vinne-spiller Åge Marius Christiansen scoret hattrick i kampen. De andre tre målene ble satt inn av Runar Storsve Olsen, Stian Venseth og Erik Magnus Bentzen. Vinnes 1-4-redusering midt i andre omgang var det Morten Granaune Olsen som ordnet.

Men Åge Marius Christiansen er altså i sentrum om dagen, slik han også var det for ett år siden. Den gangen som Vinne-spiller, attpåtil mot Nessegutten, og ikke som følge av scoringer.

Skudd langt over i 5. divisjon endte i kollisjon

I breddefotballen er det ikke bare harde smeller på banen, men også på bilvegen forbi.

Derimot en skikkelig bom, så langt utenfor mål at ballen havnet på vegen bak fotballbanen og førte til kollisjon!

Innherreds omtale av kampen ble illustrert med et snapchatbilde med en litt spesiell påtegning. For å gjøre det hele komplett, har avisa Østlendingen i dag en sak om et nytt sykkelstativ som skaper diskusjon i Elverum. Et sykkelstativ som er påfallende likt illustrasjonen til den spesielle hendelsen med Åge Marius Christiansen i fjor.

Og før alt dette skjedde, så ble det avtalt med hovedpersonen at han blir neste gjest i podkasten #Innspark kommende uke.

Der kan vi nok regne med enda flere gode historier fra garderober, fotballbaner og andre steder der Åge Marius Christiansen har satt sitt avtrykk.