Dette laget har fått en kanonstart på sesongen, men de har plass til enda flere spillere

Nederst fra venstre: Lisa Strand, Ragnhild Sivertsen, Tonje Hallem Østvik, Aurora Auran, Maren Melting. Midten fra venstre: Haavard Auran (lagleder), Marte Forbord, Sigrid Schieflo, Julianne Oldren, Kristine Myrvold, Andrea Liff Sandvik, Jenny Langland, Ingjerd Gomo Storholmen, Jon Casper Utler (hovedtrener). Øverst fra venstre: Sara Dahlkvist, Elina Ward Hermann, Berit Bremseth, Aslaug Eklo, Sigrid Sagen Wibe, Marthe Nessemo Okkenhaug, Hanna Sørensen. Fraværende: Iselin Holmli, Anna Høyem Lademo, Vilde Austad, Johanne Næss Sakshaug, Tonje Nessemo, Mia Høknes, Dina Skjeflo, Iselin Brunes Flenstad, Camilla Myrvold, Gøril Sørmo, Christina Løding, Guro Sivertsen, Ingvild Hynne, Maria Hallem, Marie Fornes, Reidun Vesterbekkmo, Stina Vinne Finnseth, Trine-Lise Tuset, Maren Stormo. Også Merete Einarsen (lagleder) og Sigmund Ramfjord (assistenttrener).  Foto: Vuku IL

Sport

Denne sesongen har Vuku IL to kvinnelag i fjerdedivisjon, og begge lagene har fått en fin start på sesongen.

Vuku 1 har åpnet med tre seire og et tap. I tillegg vant laget pulja si i OBOS-cup (kretscup i Trøndelag).