Før hadde hun et behov om å se bra ut, nå handler det ikke om utseende lengre. Forrige uke ble hun norgesmester.

Ingri Thingstad Storstad fra Verdal gjorde sakene sine meget bra under NM i styrkeløft.  Foto: Privat

Sport

- Det er nå to og et halvt år siden jeg startet med styrkeløft i Bodø. Jeg ble introdusert for Bodø Atletklubb og ble tatt inn i et kunnskapsrikt og motiverende treningsmiljø. Før det har jeg trent på litt forskjellige arenaer, som crossfit, løping og styrke. Da jeg var enda yngre spilte jeg fotball og håndball. Jeg har egentlig vært aktiv hele livet og synes det er gøy å mestre ting som jeg synes er kult. I 20-årene har jeg i all hovedsak hatt fokus på styrketrening. Før handlet det mye om behovet for å se bra ut og å være frisk. Den dag i dag har fokuset endret seg og motivasjonen handler snarere om trivsel, sunnhet og egenmestring enn utseende, forteller Ingri Thingstad Storstad (25) til Innherred.