Forlater Innherred, men blir med videre

To spillere flytter på seg.
Sport

Vukus fotballherrer har hatt spillefri siden de tapte 5-2 mot Stjørdals-Blink 2 i slutten av juni, men det skjer likevel saker og ting rundt laget. Fra før var det kjent at midtbanespiller Ove Anders Haugskott flytter til Trondheim for å studere til høsten, men at han velger å fortsette i Vuku til tross for all reisingen det vil medføre. Dette fortalte Haugskott da han var gjest i Innherreds fotballpodkast.

I ukas episode av Innspark røper Johannes Strand at en ny Vuku-spiller er på flyttefot. Endre Veie-Rosvoll står oppført med ti kamper for Vuku denne sesongen, men reiser til Ørlandet for å være i militæret til høsten. Til Innherred forteller unggutten at han i likhet med Ove Anders Haugskott forblir Vuku-spiller, og vil forsøke å være med på kamper så godt det lar seg gjøre.

Trygg grunn

Vuku ligger som nummer seks på tabellen etter elleve serierunder, seks poeng og fem plasser foran Vanvik som ligger på den øverste nedrykksplassen. Høstsesongen sparkes i gang 11. august for Vuku. Da venter NTNUI på Koteng Arena.