Verdal IL sliter voldsomt og står i fare for nedrykk - nå har ordførerkandidatene spådd hvordan det hele ender

Sport

Verdal ILs herrelag sliter voldsomt i tredjedivisjon. For øyeblikket ligger de på nedrykksplass med sine 15 poeng etter 19 seriekamper. Opp til trygg plass er det i skrivende stund fem poeng, men luken kan bli større ettersom lagene foran har én kamp mindre spilt. Det er syv serierunder igjen av sesongen, der verdalingene virkelig bør vinne de fleste kampene for å berge plassen.

Innherred spurte ordførerkandidatene i Verdal hvordan de tror det hele ender. Ole Gunnar Hallager (Ap), Pål Sverre Fikse (Sp) og Silje Sjøvold (H) delte alle sine tanker om serieinnspurten, noe du kan høre i ukas episode av fotballpodkasten #innspark.

Øverst i saken kan du høre hva de tre politikerne tror om Verdal ILs kamp for tilværelelsen i tredjedivisjon.

Etter 59 minutter i podkasten kommer innslaget med ordførerkandidatene.

Silje Sjøvold (H), Pål Sverre Fikse (Sp) og Ole Gunnar Hallager (Ap).  Foto: Johannes Strand